Перевод песни Snow Patrol – Limited Edition

Работает на технологии Яндекс.Переводчика
Слушать
Bajuku dulu tak begini, tapi sekarang kaya gini
hidupku dulu emang begini
sekarangpun seperti ini,
tongloba carita, tongloba ngagaya,
da urang ge sarua, sarua manusia,
tongloba komentar, tong loba ngayayay
dakieu urangmah hayang hirup sederhana
I not perfeck but limited edition
emangkieu ayana,
I not perfeck but limited edition
emangkieu jalan'na,
I not perfeck but limited edition
amangkieu ayana,
I not perfeck but limited edition
emangkieu jalan'na
MELODY
Rambutku dulu tak begini, tapi sekarang kaya gini
gayaku dulu emang begini
konyol seperti ini,
tong loba carita, tong loba ngagaya
da urang ge sarua, sarua manusia
tong loba komentar, tong loba ngayayay
da kieu urang mah hayang hirup sederhana,
I not perfeck but limited edition
emang kieu aya'na,
I not perfeck but limited edition
emang kieu jalan'na
I not perfeck but limited edition
emang kieu ayana,
I not perfeck but limited edition
emang kieu jalan'na,
hirup aing kumaha aing, aing nu hirup, sabodo teuing
hirup aing kumaha aing, aing nu hirup
sabodo teuing,
I not perfeck but limited edition
emang kieu ayana,
I not perfeck but limited edition
emang kieu jalan'na
I not perfeck but limited edition
emang kieu ayana,
I not perfeck but limited edition
emang kieu jalan'naaa, Thanks brotdher-Bim2 N Bokir