Перевод песни Les Humphries Singers – Carnival

Работает на технологии Яндекс.Переводчика
Слушать
Come with me, come with me To the carnival, to the carnival
You will see, you will see
What you want to see, exactly what you want to be At the carnival, at the carnival, at the carnival
Come with me, come with me Come with me, come with me