Перевод песни A Perfect Circle – Over

Работает на технологии Яндекс.Переводчика
Слушать
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns before they stop us Stop the guns before they stop us Stop the guns
Stop the guns
Stop the guns