Перевод песни Paolo Conte – Mister Jive

Работает на технологии Яндекс.Переводчика
Слушать
Miscellaneous
Mister Jive
D'Mister Jive, come on and hear
«Sent for you yesterday and here
you came today»
(Mister Jive, vieni ad ascoltare
«Ti ho chiamato ieri e tu ti presenti oggi»)