Перевод песни Monty Python – Do What John

Работает на технологии Яндекс.Переводчика
Слушать
Do what John?
Come again do what?
Do what John?
Do what John?
D what?
Do what?
Do where John?
Do where John?
Why, what, wiv whom and when?
Triffic, really triffic!
Pardon?
Come again?