Подкаст о языках, на которых мы говорим и не говорим раз в две недели — Bi-monthly banter about languages which we forgot to invite a professional linguist to
SBE in Telegram: Channel, Chat, StickersSBE on InstagramSBE on Patreon
Jingles by Arina Turkatenko
Bunch of BunchesEpisode 9: Lesser, Greater, Middling — SBE play Family FeudTonight Show Family Feud with Steve Harvey and Jason Segel on YouTube‘Bunch’ on Merriam-WebsterSolution: ‘Bunch of noun’ in English corpus-2019 on Google Books Ngram Viewer13:
SBE in Telegram: Channel, Chat, StickersSBE on InstagramSBE on Patreon Jingles by Arina Turkatenko Bunch of BunchesEpisode 9: Lesser, Greater, Middling — SBE play Family FeudTonight Show Family Feud with Steve Harvey and Jason Segel on YouTube‘Bunch’ on Merriam-WebsterSolution: ‘Bunch of noun’ in English corpus-2019 on Google Books Ngram Viewer13: A Pod of Casts — SBE on Collective NounsYou’re Pretty Much Borscht‘Hogweed’ on Wikipedia and Merriam-Webster‘Борщ’ on Wikipedia‘Borscht’ on Wiktionary‘באָרשט’ (“borsht” in Yiddish) on Wiktionary‘באַרשט’ (“barsht” in Yiddish) on Wiktionary‘מברשת’ (“mivreshet” in Hebrew) on Wiktionary Что же такое борщ? Он долго рос, пока мы не поняли, что борщ вообще — это не просто красная свекла со сливками, подаваемая холодным летом со вкусом рая. До нас дошло, что настоящий борщ, или то, что наша мать (и все другие матери) называла “закваской”, то есть бросать в кастрюлю свеклу, капусту, помидоры, картошку, а также кости с мозгами — вот что такое борщ. И точка. И это подается горячим, красновато-овальным, острым и пухлым, с жирным скрипом и с правильным вкусом всех ингредиентов.